Peace and harmony

Leírás

Peace and harmony pólómintáinkkal a szeretet és a békesség kedvelőinek szeretnénk kedveskedni a T-shirts.hu webshopjában.

Sajnos a világban naponta több ezren halnak meg különféle háborúban emiatt is tartjuk fontosnak, hogy a szeretetet és a békét hirdessük pólómintáinkkal. Reméljük majd kedvedet leled bennük.

Szeretet a wikipedia szerint
A szeretet különböző érzelmeket, állapotokat, magatartásformát jelölhet a személyek közötti vonzalomtól („szeretem a páromat”), az étkezés öröméig („szeretem a májas hurkát”). Utalhat erős kötődést jelölő érzelemre, és személyes vonzódásra. Erényt is mutathat, ami az emberi kedvességet, együttérzést és vonzódást tükrözi — „mások javára történő önzetlen, hűséges és jóindulatú törődést”. Leírhat kegyelmes és könyörületes cselekedeteket más emberek, önmagunk vagy állatok iránt.

Ruha kínálatunk
Széles termékpalettával rendelkezünk: trikó, póló, pulcsi, sapkák, snapek, ing, zokni, kabát, bögre, illetve minden, ami egyedi megtalálható nálunk.

Minőség
Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban, magas minőség, 100% pamut. Többféle technológiával készíthető pólók. Például direkt print, flex, flokk, szublimálás, hímzés. Természetesen technológiai eltérések miatt az ár is különbözik.

Grafikák
Az egyedi pólótervező mellett a saját tervezésű lógóink közül is választhatsz. Az alábbi linken elérheted a grafikák menüpont alatt. A grafikusaink segítségével hetente kerülnek fel a rendszerbe új grafikák. T-shirts.hu egyedi ajándék tervező oldal segítségével létrehozhatsz önálló fiókot, ahol lementheted az általad készített ötleteket, de egyedi pólókat egyedi sapkákat is és további egyedi ajándékokat is készíthetsz.

Átvétel
Az általad megrendelt Peace and harmony termékedet személyesen a Lovag utca 10-ben, illetve postai utánvétellel veheted át.

EXTRA
A Peace and harmony kedvelőknek szánt termékek témakörében nem csak ruhanemük vannak, hanem a népszerű kiegészítők, mint például egyedi bögre, egyedi kulcstartó, de a sor szinte végtelen.

A Peace and harmony pólóterméket azoknak ajánljuk akik a szeretet és a békességet a szívükön viselik. A termék elkészítéséhez 5-10 munkanap szükséges.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.