Lake board bögre

2000 Ft

Lake board bögre terméket nem csak a extrém sportkedvelőinek ajánljuk, hanem minden sportszerelmesnek. Lake board Gyömrő brand csak a T-shirts.hu webshopjában kapható.

Kategória: Címkék: ,
Leírás

Lake board bögre terméket nem csak a extrém sportkedvelőinek ajánljuk, hanem minden sportszerelmesnek. Lake board Gyömrő brand csak a T-shirts.hu webshopjában kapható.

A Lake board brand termékei egyedi logóval és egyedi wakeboardos design elemekkel, atlétát és egyedi divatos limitált pólókkal rendelkezik. Továbbá lake boardos snapback és fullcap sapkákat tervezetünk. Terveink szerint minden évbe szeretnénk 1-2 új póló és sapka tervet kreálni melyet limitált számba lehet megvásárolni. A pólók transzfer technológiával és direkt print nyomtatással készülnek.

Lake board Gyömrő
A gyömrői lake board pályán kialakult egy csapat, illetve egy törzsközönség részére szerettünk volna egy olyan egyedi ruházati brand márkát kialakítani, amit szívesen hordanak és megfelelő igényeiknek.

Tudtad e?
A kábeles wakeboard története egészen az ötvenes évekig nyúlik vissza, Németországban.

Szublimációs kerámia bögre:

  • Nyomtatható szublimációs ORCA bevonattal amivel a bögrédet még a mosogatógépbe is moshatod
  • 3 dl-es űrtartalom ami tökéletes egy reggeli kávéhoz
Eredeti ORCA szublimációs bevonattal ellátott kerámia bögre. Az ORCA szabadalmaztatott szublimációs lakkbevonat, melynek köszönhetően a szublimált bögre mosogatógépben is garantáltan mosásálló, nem kopik le a nyomtatott minta róla. Akár a termék teljes palástját is felhasználhatod, kreativitásod szab határt csak.

Tisztítás
Hagyományos úton – módon a csap alatt, bármilyen háztartási mosószer segítségével könnyedén elöblíthető.

Átvétel
Az általad megrendelt lake board bögre termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át három munkanapon belül. De ez függ a mennyiségtől és a kívánt termékek bonyolultságától.

Gyártás
A T-shirts.hu webshopjában alapesetben a fekete, fehér, szürke és piros alap termékek vannak raktáron.

Lake board bögre termékedet kiváló minőségben csak nálunk találód meg! A terméked elkészítése bármilyen színben, gyártásához 5-10 munkanap szükséges.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.