I love Fa

2500 Ft3000 Ft

I love Fa pólóminta minden környezetbarát, természetszerető embernek ajánljuk a T-shirts.hu webshopjából öko-tex ruhaipari alapanyagból.

FehérFeketeSzűrke
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,
Leírás

I love Fa pólóminta minden környezetbarát, természetszerető embernek ajánljuk a T-shirts.hu webshopjából öko-tex ruhaipari alapanyagból.

Adja a friss levegőnket, árnyékot ad nyaranta a nagy kánikulában. A T-shirts.hu webshop csapatának kimondottan fontos az, hogy környezetbarát termékeket is forgalmazzon. Ezért öko-tex ruhaipari alapanyagokból készült pólókat is forgalmazunk. Ezzel is segítve a vegyszermentes ruhaanyagok terjedését. Az öko-texről ide kattintva lehet bővebben tájékozódni.

Ha egyedi pólómintád van, vagy egyedi pólót szeretnél tervezni, akkor próbáld ki és tervezd meg terméktervezőnk segítségével a saját termékedet. Ide kattintva elérhető a tervező.

Tudtad-e?
Fáknak az évelő, fás szárú növényeket nevezünk. Egy gyakori definíció szerint a fa olyan fás szárú növény, melynek egyértelmű csúcsdominanciával rendelkező központi hajtásából (törzséből) nőnek ki a fő ágai, a talaj szintje felett. Egyes szerzők a felnőttkorban elért minimális magasságot is meghatározzák, ez 3 métertől 6 méterig terjedhet. Mások a törzs minimálisan 10 cm-es átmérőjét (kb. 30 cm-es kerület) is megadják.

Öko-tex
Az alapanyag környezetbarát módon készült, mentesülve a gyártás során mindenféle káros vegyi anyagtól. Ezzel mint a viselőjét óva annak káros hatásaitól, továbbá a környezetbe kerülő káros anyag kibocsájtás is csökkentve óvja és védi a környezetet.

Az Öko-tex (más néven: OEKO-TEX) Standard 100 szerinti minősítés széles körű anyagvizsgálattal kezdődik, amely több mint száz paramétert tartalmaz annak megállapítására, hogy a veszélyesnek minősített vegyi anyagok előfordulnak-e és milyen mennyiségben a vizsgált termékben. Ennek során vizsgálják a törvény által tiltott és szabályozott vegyületeket, az ismert egészségre ártalmas vegyi anyagokat, valamint az egészséggel összefüggő paramétereket. Az ezekkel kapcsolatos előírásokat rendszeresen aktualizálják a tudományos eredményeknek és a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően.

Tisztítás
Maximum 40 fokon mosható a ruha, kímélő programmal. Mosható mosógépben, különleges bánásmódot nem igényel. Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton. Vasalható a ruha, maximum 150 fokon. A klóros fehérítést mellőzd. A ruha vegyileg nem tisztítható.

Átvétel
Az általad megrendelt I love FA termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át.

Az I love FA mintás pólóink  fehér, szürke és fekete színben kapható a T-shirts.hu webshopjában. Elkészítése öko-tex ruhaipari alapanyagokból 5-10 munkanapon belül várható.

További információk
Méret

XS, S, M, L, XL, XXL

Szín

Fehér, Fekete, Szűrke

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.