20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Board Up snapback
Board Up snapback
2017-06-21
Június szülöttei részére, avagy mit adj a szerettednek születésnapjára!
Június szülöttei
2017-06-23

Hulladékvadász trikó

2500 Ft

Hulladékvadász trikó öko-tex környezetbarát alapanyagokból, nem csak hulladékvadászoknak, kizárólag a T-shirts.hu webshopjában.

Fehér
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Leírás

Hulladékvadász trikó öko-tex környezetbarát alapanyagokból, nem csak hulladékvadászoknak, kizárólag a T-shirts.hu webshopjában.

A hulladékvadász trikó unisex kivitelben is kapható, de igény esetén női változat is kérhető. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk ezt a terméket. A környezetvédelem, a tenni akarást szimbolizáló “hulladékvadász a legapróbb önkéntes” tevékenység terjedésének az érdekében.

Ha igazán egyedi hulladékvadász pólót szeretnél, akkor a T-shirs.hu egyedi pólótervezőjének a segítségével megtervezheted saját hulladékvadász termékedet is és ezáltal egyedivé téve öltözködésedet.

Tudtad e?
A Hulladékvadász.hu -ra indulása óta állandó szereplője lett az országos médiában. Egyedi témájuknak és kitartó hozzáállásuknak köszönhetően népszerűek a tiszta környezetre vágyó emberek körében.

Célunk
A cél a hulladékvadász környezetvédelmi tevékenység népszerűsítése és az öko-tex alapanyagok minél szélesebb körű használata.

Öko-tex
Az alapanyag környezetbarát módon készült, mentesülve a gyártás során mindenféle káros vegyi anyagtól. Ezzel mint a viselőjét óva annak káros hatásaitól, továbbá a környezetbe kerülő káros anyag kibocsájtás is csökkentve óvja és védi a környezetet.

Az Öko-tex (más néven: OEKO-TEX) Standard 100 szerinti minősítés széles körű anyagvizsgálattal kezdődik, amely több mint száz paramétert tartalmaz annak megállapítására, hogy a veszélyesnek minősített vegyi anyagok előfordulnak-e és milyen mennyiségben a vizsgált termékben. Ennek során vizsgálják a törvény által tiltott és szabályozott vegyületeket, az ismert egészségre ártalmas vegyi anyagokat, valamint az egészséggel összefüggő paramétereket. Az ezekkel kapcsolatos előírásokat rendszeresen aktualizálják a tudományos eredményeknek és a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően.

Tisztítás
Maximum 40 fokon mosható a ruha, kímélő programmal. Mosható mosógépben, különleges bánásmódot nem igényel. Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton. Vasalható a ruha, maximum 150 fokon. A klóros fehérítést mellőzd. A ruha vegyileg nem tisztítható.

Átvétel
Az általad megrendelt Hulladékvadász trikó termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át három munkanapon belül. De ez függ a mennyiségtől és a kívánt termékek bonyolultságától.

Gyártás
A T-shirts.hu webshopjában alapesetben a fekete, fehér, szürke és piros alap termékek vannak raktáron.

Hulladékvadász trikó termékedet kiváló minőségben csak nálunk kapható! A terméked elkészítése bármilyen színben, gyártásához 5-10 munkanap szükséges.

További információk
Méret

XS, S, M, L, XL

Szín

Fehér

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.