20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Baseball sapka
Baseball sapka
2017-06-01
Hulladékvadász bögre
Hulladékvadász bögre
2017-06-14

Hulladékvadász póló

2500 Ft

Hulladékvadász póló öko-tex környezetbarát alapanyagokból, nem csak hulladékvadászoknak, fehér színben, többféle méretben kapható.

Fehér
Kiürítés
Cikkszám: HVP Kategóriák: , Címkék: ,
Leírás

Hulladékvadász póló öko-tex környezetbarát alapanyagokból, nem csak hulladékvadászoknak, fehér színben, többféle méretben kapható.

A hulladékvadász póló unisex kivitelben is kapható, de igény esetén női változat is kérhető. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk ezt a terméket. A környezetvédelem, a tenni akarást szimbolizáló “hulladékvadász a legapróbb önkéntes” tevékenység terjedésének az érdekében.

Célunk
A cél a hulladékvadász környezetvédelmi tevékenység népszerűsítése és az öko-tex alapanyagok minél szélesebb körű használata.

Pólótervező
Ha igazán egyedi hulladékvadász pólót szeretnél, akkor a T-shirs.hu egyedi pólótervezőjének a segítségével megtervezheted saját hulladékvadász termékedet is és ezáltal egyedivé téve öltözködésedet.

Tudtad e?
A Hulladékvadász.hu -ra indulása óta közel 1000 bejelentés érkezett és abból a nyilvánosság hatására több száz helyszín került megtisztításra? Ez mind köszönhető az hulladékvadászok bejelentéseinek, illetve az önkormányzatok alázatos munkájának.

Öko-tex
Az alapanyag környezetbarát módon készült, mentesülve a gyártás során mindenféle káros vegyi anyagtól. Ezzel mint a viselőjét óva annak káros hatásaitól, továbbá a környezetbe kerülő káros anyag kibocsájtás is csökkentve óvja és védi a környezetet.

Az Öko-tex (más néven: OEKO-TEX) Standard 100 szerinti minősítés széles körű anyagvizsgálattal kezdődik, amely több mint száz paramétert tartalmaz annak megállapítására, hogy a veszélyesnek minősített vegyi anyagok előfordulnak-e és milyen mennyiségben a vizsgált termékben. Ennek során vizsgálják a törvény által tiltott és szabályozott vegyületeket, az ismert egészségre ártalmas vegyi anyagokat, valamint az egészséggel összefüggő paramétereket. Az ezekkel kapcsolatos előírásokat rendszeresen aktualizálják a tudományos eredményeknek és a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően.

Tisztítás
Maximum 40 fokon mosható a ruha, kímélő programmal. Mosható mosógépben, különleges bánásmódot nem igényel. Szárítógépben szárítható, de csak alacsony hőfokon, kímélő fokozaton. Vasalható a ruha, maximum 150 fokon. A klóros fehérítést mellőzd. A ruha vegyileg nem tisztítható.

Átvétel
Az általad megrendelt környakú póló termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át.

A hulladékvadász póló fehér színben 5-10 munkanapon belül tudjuk legyártani. A terméked elkészítése bármilyen színben, gyártásához 5-10 munkanap szükséges.

További információk
Méret

XS, S, M, L, XL, XXL

Szín

Fehér, Szűrke

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.