20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Hulladékvadász póló nem csak környezetbarátoknak
Hulladékvadász póló
2017-06-14
Lake board póló
Lake board póló
2017-06-16

Hulladékvadász bögre

2000 Ft

A hulladékvadász bögre se maradhat ki a T-shirts.hu kínálatából. A reggeli kávéhoz elengedhetetlenen ez a mutatós bögre egy igazi hulladékvadásznak.

Cikkszám: HVB Kategória: Címkék: ,
Leírás

A hulladékvadász bögre se maradhat ki a T-shirts.hu kínálatából. A reggeli kávéhoz elengedhetetlenen ez a mutatós bögre egy igazi hulladékvadásznak.

Ha igazán egyedi hulladékvadász bögrét szeretnél, akkor a T-shirs.hu egyedi bögretervezőjének a segítségével megtervezheted saját hulladékvadász bögrédet is, hogy jól induljon a reggeli hulladékvadászat.

A hulladékvadász bögre kapható, igény esetén többféle színben is a későbbiekben. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk ezt a terméket. A környezetvédelem, a tenni akarást szimbolizáló “hulladékvadász a legapróbb önkéntes” tevékenység terjedésének az érdekében.

Célunk
A cél a hulladékvadász környezetvédelmi tevékenység és annak a mozgalmi jellegének minél szélesebb körűben való népszerűsítése.

Tudtad e?
A Hulladékvadász.hu -ra indulása óta közel 1000 bejelentés érkezett és abból a nyilvánosság hatására több száz helyszín került megtisztításra? Ez mind köszönhető az hulladékvadászok bejelentéseinek, illetve az önkormányzatok alázatos munkájának.

Szublimációs kerámia bögre:

  • Nyomtatható szublimációs ORCA bevonattal amivel a bögrédet még a mosogatógépbe is moshatod
  • 3 dl-es űrtartalom ami tökéletes egy reggeli kávéhoz
Eredeti ORCA szublimációs bevonattal ellátott kerámia bögre. Az ORCA szabadalmaztatott szublimációs lakkbevonat, melynek köszönhetően a szublimált bögre mosogatógépben is garantáltan mosásálló, nem kopik le a nyomtatott minta róla. Akár a termék teljes palástját is felhasználhatod, kreativitásod szab határt csak.

Átvétel
Az általad megrendelt környakú póló termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át.

A hulladékvadász bögre fehér színben rendelhető a T-shirts.hu webshopjából. A terméked elkészítése bármilyen színben, gyártásához 5-10 munkanap szükséges.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.