Gyújtógyertya csere

2500 Ft3500 Ft

Gyújtógyertya csere pólómintánkkal a gépészmérnökök és az autószerelőknek szeretnénk kedveskedni a T-shirts.hu webshopjában.

FehérFeketePirosSzűrke
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Gyújtógyertya csere pólómintánkkal a gépészmérnökök és az autószerelőknek szeretnénk kedveskedni a T-shirts.hu webshopjában.

Tudtad-e?
A gyújtógyertyákat a benzin üzemű Otto-motorokban alkalmazzák, feladata a benzin-levegő elegy begyújtása. A diesel üzemű autókban a sűrítés végzi a gyújtást. A szikraközben (a test- és középelektróda között) keletkezik, egy 25-50 kV elektromos ív, ez gyújtja be a kellően összesűrített levegő-benzin elegyet. Mivel a sűrítés során az elegy is felmelegszik, a közel 1 mm-es szikra is képes begyújtani azt. Alternatívája a lézeres gyújtás.

Gépészmérnöknek külön termékcsoportot indítunk ezzel is népszerűsítve ezen műszaki szakma nagyszerűségét. Ha viszont megterveznéd, akkor a T-shirts.hu egyedi pólótervezőjével is megteheted ide kattintva.

Nincs ötleted?
Pedig vicces, tréfás, mókás felirattal, évszámokkal látnád el pólóajándékodat? Nézz körül nálunk. Biztos találod a számodra megfelelő egyedi mintás pólót ide kattintva elérheted a kínálatunkat.

Ruha kínálatunk
A széles termékpalettával rendelkezünk: trikó, póló, pulcsi, sapkák, snapek, ing, zokni, kabát, bögre, illetve minden, ami egyedi megtalálható nálunk.

Minőség
Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban. Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Magas minőség. 100% pamut. Többféle technológiával készíthető pólók. Például direkt print, flex, flokk, szublimálás, hímzés. Természetesen technológiai eltérések miatt az ár is különbözik.

Grafikák
Az egyedi pólótervező mellett a saját tervezésű lógóink közül is választhatsz, amit kimondottan születésnapokra készítettünk. Az alábbi linken elérheted a grafikák menüpont alatt a szakmák menüpontra kattintva. Grafikusaink segítségével hetente kerülnek fel a rendszerbe új grafikák. T-shirts.hu egyedi ajándék tervező oldal segítségével létrehozhatsz önálló fiókot, ahol lementheted az általad készített ötleteket, de egyedi pólókat egyedi sapkákat is és további egyedi ajándékokat is készíthetsz.

Átvétel
Az általad megrendelt Gyújtógyertya csere pólódat személyesen a Lovag utca 10-ben, illetve postai utánvétellel veheted át, amit 5-10 munkanapon belül vehetsz kézhez.

EXTRA
Gépészmérnök pólótermék témakörében ne csak ruhanemükben gondolkodjatok, hanem a népszerű kiegészítők, mint például egyedi gépészmérnök bögre, egyedi gépészmérnök kulcstartó, de a sor szinte végtelen.

Gyújtógyertya csere elnevezésű pólóterméket minden autókedvelőnek ajánljuk.

További információk
Méret

XS, S, M, L, XL

Szín

Fehér, Fekete, Piros, Szűrke