GWM téli sapka minden mennyiségben

3500 Ft

GWM téli sapka minden rajongónak. Egy méret megtalálható kizárólagosan a T-shirts.hu egyedi póló webshopban. GWM téli sapka ára: 3500 forint helyett most akciósan 2800 forintért kapható a GWM shopban.

Cikkszám: GWMTS Kategória: Címkék: , , , ,
Leírás

GWM téli sapka minden rajongónak. Egy méret megtalálható kizárólagosan a T-shirts.hu egyedi póló webshopban. GWM téli sapka ára: 3500 forint.

GWM téli sapka kialakítása egyedi, csak nálunk kaphatóak. Ha igazi rajongó vagy nálunk megtalálód a kedvenc sapidat. Más termékeket GWM shopban találjátok meg. Télre a legjobb választás, de ősszel és tavasszal is szükséged lehet rá, amíg a jó idő be nem áll.

GWM ruha kínálatunk
A széles GWM termékpalettával rendelkezünk. GWM trikó, GWM póló, GWM pulcsi, GWM sapkák, GWM snapek, GWM bögre, illetve minden, ami GWM megtalálható nálunk.

Minőség
Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban. Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Magas minőség. 100% pamut. Többféle technológiával készíthető pólók. Például direkt print, flex, flokk, szublimálás, hímzés. Természetesen technológiai eltérések miatt az ár is különbözik. Minőség számunkra fontos, ahogy GWM-nek is.

Átvétel
Az általad megrendelt GWM termékedet személyesen a Lovag utca 10-ban, illetve postai utánvétellel veheted át három munkanapon belül. De ez függ a mennyiségtől és a kívánt termékek bonyolultságától.

Ha igazi rajongó vagy, akkor GWM téli sapka mindenképpen jár neked, igazán szükséged lehet rá.

GWM egyedi brandjéről ide kattintva tudsz tájékozódni.

További információk
GWM téli sapka

Fekete, Fehér minta, GWM, Téli sapka, Egy méret