Gépészmérnök bögre (többféle mintával)

2000 Ft

A gépészmérnök bögre termékünket a leendő vagy már végzett gépészmérnököknek ajánljuk reggeli kávéhoz a T-shirts.hu webshopjából.

12
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Leírás

A gépészmérnök bögre termékünket a leendő vagy már végzett gépészmérnököknek ajánljuk reggeli kávéhoz a T-shirts.hu webshopjából.

Tudtad e?
A mérnök szó eredetileg a földmérőt jelölte, tehát a mai geodétát. A gépészmérnök és a vegyészmérnök fogalmakat az ipari forradalom teremtette meg.

Szublimációs kerámia bögre:

  • Nyomtatható szublimációs ORCA bevonattal amivel a bögrédet még a mosogatógépbe is moshatod
  • 3 dl-es űrtartalom ami tökéletes egy reggeli kávéhoz
Eredeti ORCA szublimációs bevonattal ellátott kerámia bögre. Az ORCA szabadalmaztatott szublimációs lakkbevonat, melynek köszönhetően a szublimált bögre mosogatógépben is garantáltan mosásálló, nem kopik le a nyomtatott minta róla. Akár a termék teljes palástját is felhasználhatod, kreativitásod szab határt csak.

Tisztítás
Hagyományos úton – módon a csap alatt, bármilyen háztartási mosószer segítségével könnyedén elöblíthető.

Átvétel
Az általad megrendelt gépészmérnök bögre pólódat személyesen a Lovag utca 10-ben, illetve postai utánvétellel veheted át, amit 5-10 munkanapon belül vehetsz kézhez.

EXTRA
Gépészmérnök témakörében ne csak bögrékre gondolkodjatok, hanem olyan népszerű termékekre, mint például egyedi gépészmérnök póló, egyedi gépészmérnök kulcstartó, de a sor szinte végtelen.

Gépészmérnök bögre terméket azoknak ajánljuk akik igazán elhívatottak eme csodálatos szakma iránt.

Vagy saját mintát szeretnél?
Használd a T-shirts.hu webshopjának terméktervezőjét, amiben saját általad tervezet mintás bögréket tudsz létrehozni. A Tervezőt az alábbi linkre, ide kattintva tudod elérni.

De ha nem volna ötleted, akkor fordul hozzánk bizalommal.
Jellemzően a bögrékre családi fényképeket és a háziállataikat szokták kérni a vásárlóink. De nagyon sokszor saját emléket szeretnek rátenni így mindig, ha isznak egy jó kávét emlékeznek rá mi történt velük. De mostanában egyre erősebb a pozitív gondolat és a pozitív energiákat keresik az emberek reggel. Így sokszor kérnek a bögrére olyan szövegeket, idézeteket amik minden reggel segítik őket az reggeli munkába induláshoz. Egy bögrét vesz, de ezzel akár életmódot is tud változtatni.

Ha több bögrét szeretnél jár a kedvezmény 🙂 Keress minket bizalommal egy a bögréidre amit szeretnél adni ajándékba, vagy akár értékesítésre szeretnél adunk egy verhetetlen akciót és árajánlatot. Ennél kiválóbb és praktikusabb ajándékot nem találhatsz. Hasznos, cuki, kedves és minden alkalommal a megajándékozott rád gondolom, amikor használja a tárgyat. Reméljük sikerül megtervezni vagy kiválasztani bögrédet.

További információk
Minta

Minta1, Minta2

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.