Páros póló minden pár álma. Páros pólóban mutathatod meg igazán összetartozásotok leképezését. A T-shirts.hu erre számotokra is lehetőséget nyújt.

Mutasd meg mindenkinek, hogy kihez tartozol.  Ez egy remek lehetőség, hogy szavak nélkül elmond ki a Te igazi másik feled. Kiváló ajándék póló!

Lepd meg szerelmedet akár évforduló, Valentin nap alkalmából.
Az oldalunk póló tervezőjének segítségével megtervezhetitek közösen páros póló mintátokat, amit mi napokon belül a rendelkezésetekre bocsájtunk akár személyes átvétel lehetőséggel akár postai utánvétellel. Egyedi ajándék tervezővel lehetőséged van a direkt póló nyomtatás mellett , flokkolás és szublimációs eljárásokra illetve megfelelő alapanyag esetén.

Páros póló - népszerű a Mrs és Mr párosítás.

Páros póló – népszerű a Mrs és Mr párosítás.

Pólóink minden mennyiségben, ha kell anyucinak és apucinak, nagymamámnak és nagypapinak készítünk. Párosan szép az élet. Így hát ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget.

Ruha kínálatunk
A széles termékpalettával rendelkezünk. Páros trikó, páros póló, páros pulcsi, páros sapkák, páros snapek, páros ing, páros zokni, páros kabát, páros bögre, illetve minden, ami egyedi és páros megtalálható nálunk.

Minőség
Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban. Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Magas minőség. 100% pamut.

Grafikák
A páros grafikák és termékek megtekinthetők és megvásárolhatóak  a Grafikák Páros oldalon. Grafikusaink segítségével hetente kerülnek fel a rendszerbe új grafikák. T-shirts.hu egyedi ajándék tervező oldal segítségével létrehozhatsz önálló fiókot, ahol lementheted az általad készített ötleteket, de egyedi pólókat egyedi sapkákat is és további egyedi ajándékokat is kreálhatsz.

Átvétel
Az általad megrendelt páros termékedet személyesen a Lovag utca 18-ban, illetve postai utánvétellel veheted át három munkanapon belül. De ez függ a mennyiségtől és a kívánt termékek bonyolultságától.

EXTRA
Páros termékek témakörében ne csak ruhanemükben gondolkodjatok, hanem a méltán népszerű kiegészítők, mint például egyedi páros bögre, egyedi páros kulcstartó. Sor szinte végtelen.

Várjuk a páros póló megrendelésedet, megrendeléseiteket. Szeretett a legfontosabb dolog a világon.