20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Írj nekünk!

Általános információk

Kattints a menüpontokra

Bemutatóterem: 1066 Budapest, Lovag u. 10 Nyitvatartás: Hétköznap 10 és 18h között,egyébként előre egyeztetett időpontban. Telefonszám: +36-30/756-4119 E-mail cím: info@creals.com
A honlapunkon leadott rendelés elküldése után automatikus válasz e-mail érkezik a megadott e-mail címre ami igazolja, hogy a rendelést megkaptuk. Amennyiben ez az e-mail nem érkezik meg valami oknál fogva a vásárlónak érdemes minket felkeresnie, hogy a rendelést megkaptuk-e. Ha szállítással kéri a vásárló, akkor a csomagot legkorábban 3 munkanapon belül kézbesítjük futárszolgálattal, a szállítási/átvételi időpont termékenként változó. Amennyiben személyes átvétellel történik a vásárlás abban az esetben amint a termék megérkezik bemutatótermünkbe, a rendelésnél megadott elérhetőségeken keressük a vásárlót. Ha egyedileg szerkesztett terméket rendel a vásárló az előre fizetés kötelező. A megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja a saját maga által készített terv pontos kivitelezését a megrendelt termékre. Amennyiben nem elégedett az elkészült termékkel kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és orvosoljuk a problémát.
Szállítási és fizetési információk: Fizetni paypallal, kp-val, utalással lehet. Szállítási díj előre fizetés esetén 1500 Ft, utánvéttel 2500 Ft, személyes átvétel lehetséges (1066 Bp, Lovag u. 10.) Paypal email cím: info@creals.com, API felhasználónév: Creals. Bármilyen egyéb infóra szükség van a paypal-hoz, kérlek jelezd. Utalás a következő helyre: Creals.com Kft., 10918001-00000101-53610007, Unicredit Bank.