20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

A Hulladékvadász brand lelke az öko-tex alapanyag, ami szigorú gyártási szabványoknak megfelelően környezetbarát alapanyagokból készült termékcsalád.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes szlogenével Magyarország lakosságának környezetvédelmi aktivizálását tűzte ki célul, sikerrel. Az oldal másfél éves tényleges működés után elmondható, hogy sikeresek ezen törekvései. Az oldalra eleddig közel 1000 bejelentés érkezett az ország egész területéről. Mindezt úgy, hogy hétről hétre az országos sajtóban foglalkoztak tényfeltáró, problémamegoldó tevékenységükkel.

Az oldal egy lehetőséget ad az embernek, hogy tegyenek a környezetükért. Mindössze egy fotó, helyszín-megadása és pár mondatos helyszínleírás szükséges egy bejelentéshez. Ezt az oldalon elhelyezett bejelentési űrlapon, illetve külön a bejelentések egyszerűbbé tételére kifejlesztett applikáció segítségével lehet megtenni.

Öko-tex, öko póló azaz a környezetbarát öltözködés
A Hulladékvadász csapata most egy újabb lehetőséget szeretne nyújtani azoknak, akiknek fontos a környezet, a környezetvédelem. Méghozzá azzal, hogy olyan öko-tex alapanyagokból készülő brandjükkel hozzájárulnak az öko-tex alapanyagok terjedéséhez. Mint egy korábbi Greenpeace tanulmány is bizonyítja a legtöbb ruhagyártónak a termékei egészségre káros vegyszerekkel kezeltek. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Hulladékvadász brand a környezetbarát termékbrand.

Hulladékvadász brand a környezetbarát termékbrand.

Hulladékvadász brand tartalma
A brand az alábbi női és férfi ruhatípusokat tartalmazza: trikó, póló, v-nyakú póló, pulóver, cipzáros pulóver, kapucnis pulóver, kötött sapka, baseball sapka, snapback sapka, fullcap sapka. Továbbá lehetőség van ajándéktárgyak és kiegészítők készíttetésére is. Ajándéktárgyak kategóriája: bögre, varázsbögre, illetve egyedi párnák. Kiegészítők lehetnek kulcstartók, illetve napszemüvegek.

Technológia
A t-shirts.hu által nyújtott technológiai háttérben szinte minden megtalálható a pólónyomástól a hímzésig. Az alábbi linken ide kattintva tekinthetőek meg a webshop technológiai eljárásai.

Minőség
Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban. Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Magas minőség. 100% pamut. Többféle technológiával készíthető pólók. Például direkt print, flex, flokk, szublimálás, hímzés. Természetesen technológiai eltérések miatt az ár is különbözik.

A hulladékvadász branddel reméljük népszerűsíthetjük mind a “Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes” tevékenységét, mind az öko-tex alapanyagok használatát.