20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Általános GY.I.K.

Mivel bemutatóterem vagyunk ezért a nyitvatartási idő csak irányadó. Telefonos egyeztetés alapján tudunk fogadni majdnem 0-24ben.
A webshopon lévő termékeket igen, Pay-Pal rendszeren keresztül. Ami a webshopon nem található meg azokat egyenlőre csak készpénzben tudod kifizetni üzletünkben, vagy átutalással bankon/netbankon keresztül.
Kérjük írj nekünk e-mail címünkre a megrendelés azonosítóddal és küldünk egy új, átutalásos díjbekérőt. Ennyi az egész 🙂
Kiszállítás esetén a Fáma Futár fogja neked elvinni a megrendelésed. Minden esetben, a kiszállítás napján telefonon/SMS-ben értesít téged a futár, aki délután 13:00 és 17:00 között érkezik általában. Ha tudod előre, milyen időpontban tartózkodsz otthon, szívesen felírjuk a csomagodra és a futár figyelembe fogja venni.
Termékenként változó elkészülési időtartamaink vannak, melyek minden terméknél feltüntetésre kerültek. Késztermék esetén 1-2 nap, egyedi esetén 2-5 nap. Amennyiben késés áll fenn a termék elkészítésével, mindenképp értesítünk a feltüntetett elkészítési időn belül és eldöntheted élsz-e a megrendeléssel továbbra is avagy sem.
Igen, tudsz. Rendelésnél a "Pénztár"-ban kiválaszthatod az adott országot, és a szállításnál a rendszer automatikusan hozzáadja a végösszeghez a felmerülő plusz költségeket külföldi szállítás esetén. Ez még a rendelés véglegesítése előtt látható lesz. Külföldre csak és kizárólag előre utalással tudunk szállítani, bármilyen termékről is legyen szó. A kosár végösszegének átutalásához szükséges információk: Creals.com Kft. Bank: UniCredit 10918001-00000101-53610007 Iban: hu4410918001-00000101-5361007 Swift (bic) : bacxhuhb Az esetleges felmerülő banki költség a megrendelőt terheli, utalásnál kérlek jelezd bankodnak.
Először nézd meg kérlek az e-mail rendszered SPAM/Kéretlen levelek mappájában. Ha továbbra sem találod, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk valamely elérhetőségünkön és orvosoljuk a problémát!

Technikai GY.I.K.

Vannak igen. Igyekszünk folyamatosan feltölteni a webshopra őket, de sajnos/szerencsére elég nagy a választékunk és csak profi módon szeretnénk ha szerepelnének a shopban. Ez néha elég nehéz 🙂
Igen, bizonyos termékeknél fel is van tüntetve. Amennyiben nem találod a kedvezményeket a Nagyker fülre kattintva bővebb információt is kaphatsz vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.
Természetesen igen, de szeretnénk látni az alapanyagot, mielőtt biztosan elvállaljuk. Sajnos azok az alapanyagok, melyek már használva voltak vagy nem megfelelő minőségűek nem mindig bírják a dekorálást.
Nem feltétlen, de azt mindenképp külön kell megbeszélnünk, megoldható-e. Ezügyben keress minket valamely elérhetőségünkön 🙂
Természetesen igen. Ha személyesen eljössz hozzánk fél óra időtartamban rendelkezésedre állunk díjmentesen, így érdemes azért egy nagyjábóli elképzeléssel érkezni. Ha nincs lehetőséged eljönni hozzánk ingyenesen küldünk egy látványtervet, de ha módosítani szeretnél, csak az első módosítást tudjuk díjmentesen vállalni.
Abban az esetben, ha a kérésed nem megvalósítható (grafikai hiba, értelmezhetetlenség, bármi) mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot. Amennyiben számunkra egyértelmű és mindent megfelelőnek találunk külön értesítés nélkül elkészítjük neked a megrendelt terméket.
Ha 1-6 színű, de semmiképp nem színátmenetes és lehetőleg min. 800x800 felbontású akkor elvileg igen.
Amennyiben a grafikád engedi természetesen olyat kapsz! Ha nem hiszed, referenciaképeinken látható 🙂
Nem, de szeretjük a kihívást és ha gázos a grafikád szólunk egyből 🙂 aztán közösen megcsináljuk, hogy jó legyen!
A sapkák elején maximum 6cm magas és 13cm széles lehet a minta. Kb ha a szerkeszthető felületet kiteszi a grafikád akkor lesz ekkora.
Az egyszínű szövegeket és grafikákat általában flex technológiával, a színes/fotorealisztikus grafikákat digitális nyomással.
Igen, megjegyzésbe beírhatod és ha technikailag lehetséges igyekszünk megoldani. Ellenkező esetben felvesszük veled a kapcsolatot.
Bizonyos esetekben igen, főleg kisebb grafikáknál.
Teljes mértékben tartósak, normál használat mellett akár 30-50 mosást bírniuk kell. Sajnos előfordul, hogy a technika ördöge megviccel bennünket és egy-egy termék nem lesz 100%-os, ebben az esetben jelezd panaszod és természetesen kicseréljük, kijavítjuk a hibát.