t-shirts.hu monster nyereményjáték

t-shirts.hu monster nyereményjáték

A T-shirts.hu csapata és a programajanlo.hu együttműködésében 2017 november 6-tól 2017 december 18-ig  nyereményjátékot hirdet ahol 2 páros kupon nyerhető meg a facebook oldalunkon történő játék hozzászólói, likeolói  között.

A nyereményjáték kupon tartalma 2 fő részére fehér színű páros póló megtervezésére alkalmas kupon, melyet a T-shirts.hu oldalon.

t-shirts.hu monster nyereményjátékJáték kírás: 

Nincs más dolgod, csak tageld be, azaz jelöld meg hozzászólásban azt az embert, akivel közösen hordanád a  pólókat, miközben kortyolgatjátok a Monster energiaitalait. Ne felejtsd el emellett kedvelni is a képet! 

 

A játék 2 időintervallumba történik de végig minden hozzászóló játszik a játékban. (ha korábban nyert és ő kerül ismét kisorsolásra akkor új sorsolás történik) összesen 2 db 2 fő részére szóló kupon kerül kisorsolásra. + minden kupon mellé 12 db monster energy termékmintát kapsz meglepetésként.

időszakok: 

  • november 6-tól december 1-ig
  • december 2-től december 18 -ig

Sorsolás adott időszak másnapján a http://socialwinner.besocial.hu/ programmal történik. Ha olyan személyre jut a sorsolás aki már nyert akkor új sorsolás történik 

játékszabályzatfacebooknyeremtshirtsnov1-dec18