Pólóhajtogatás másodpercek alatt (videóval)

Pólóhajtogatás sokaknak problémát okoz, a nagymosás, hosszú és fáradalmas vasalás után. Sok időt spórolhatsz most meg. Nézd meg a videót!

Könnyen megtanulható technikát mutatunk számotokra, amivel két másodperc alatt összehajtogathatod a nálunk, a T-shirts.hu vásárolt egyedi, általad tervezett pólódat, vagy ruhatermékedet. Első videó mindössze két másodperces megoldást kínál, a második videó kicsivel komplexebben mutatja be a pólóhajtogatás praktikáit.

A mutatvány egyszerű mindössze A, B, C pontokkal és átlókkal kimatekolt pólótrükk, ami bizonyára rövidujjú ingnél is alkalmazható.

A másik videóban részletesebben mutatják be ezt a cseppet sem bonyolult feladatot. Tehát már nincs kitérő, amikor otthon érkezik a parancs, hogy mosás, vasalás, hajtogatás!

Hihetetlen és praktikus módok, a pólók összecsukása kevesebb, mint 5 másodperc alatt! Ezzel a módszerrel, -amelyet Kínában széles körben alkalmaznak- a legjobbak 3 másodpercen belül meg tudják csinálni. Két perc alatt megtanulható, ha megnézed a videót és követed a szakértő utasításait. A lassító gombokra kattintva részletesen megtekinthetitek a mozgásokat.

Pólóhajtogatás videókból számodra is kiderülhetett, hogy pofonegyszerű dolog.

Szerintetek mennyire lehet elterjedve a póló kultúrája?

Elterjedtségét szinte nem is lehet behatárolni, hiszen Kínától egészen USAig mindenki hordja. Az USA-ban végzett piackutatási adatokból[1] kitűnik, hogy az emberek 90%-ának van legalább egy pólója, 60%-ának több is: a férfiak több mint 70%-ának és a nők 54%-ának több mint 10 ilyen ruhadarabja van. Egyharmaduknak a kedvenc színe a fehér, népszerűségben ezt követi a kék és a fekete színű póló. 1995-ben több mint 1 milliárd póló volt forgalomban.

A világ pólófogyasztása egyre növekszik, a 2002 és 2006 közötti négy év alatt 14%-kal nőtt. A legnagyobb piacot az Európai Unió jelenti, ahol a világ pólófogyasztásának több mint egyharmadát regisztrálták. Ezt követi az USA (17%). Az Európai Unió pólóimportja legnagyobbrészt Törökországból származik (29%), ezt követi Banglades (16%), majd Kína és India.

Vajon egy ember az élete során hány darab pólót használ el? Vajon sokaknak a minőség vagy az egyediség számít?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Írd meg nekünk, ide kattintva elérheted a kapcsolati űrlapunkat.