Mit vegyek karácsonyra? Még időben vagyunk

Mit vegyek karácsonyra? Még időben vagyunk

Mit vegyek karácsonyra? Karácsony hamarosan itt van! Készüljünk fel együtt a T-shirts.hu a legegyedibb webshop segítségével a karácsonyi ajándéközönre.

Melyikünkkel nem esett már meg, hogy az utolsó pillanatra időzítette karácsonyi nagy-bevásárlását? Szól az a mondás, hogy “Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra” amit érdemes mindenkinek betartani, hogy elkerülje a karácsonyi megszokott kapkodós vásárlásokat.

Már most nagy az érdeklődés
Több megkeresés is érkezett webshopunkba, hogy lesznek-e, van-e már karácsonyi ajándékötletünk, termékünk vagy mikorra várhatóak karácsonyi akciók? Mindenkit megnyugtathatunk, hamarosan mindenre fény derül, de addig is ajánlanánk pár karácsonyi ötletet webshopunk kínálatából.

Tervezz egyedi ajándékot szeretteidnek karácsonyra a T-shirts.hu terméktervezőjével!
Mégis hogyan? Nehéz? Vetődhet fel a kérdés. De mindenkit megnyugtathatunk röpke 5 perc alatt egyedi ajándékot tervezhetsz szeretteidnek. A videóban láthatod is.

T-shirts.hu egyedi terméktervező

Szeretnél egy egyedi pólót vagy egy pulcsit? A terméktervezőnk segítségével most játszi könnyedséggel megtervezheted mindössze pár perc alatt :)#tshirts #egyedi #polo #pulcsi #tervezesTerméktervezőnket itt éred el: http://t-shirts.hu/tervezo

Posted by T-shirts.hu on Mittwoch, 23. August 2017

Csak egyedi pólót lehet tervezni a T-shirts.hu webshopjában?
NEM! Egyáltalán nem. Terméktervezőnk segítségével egyedi pulóvereket, bögréket, párnákat, sőt kulacsokat is tervezhetsz. A tervezhető termékeinket és a tervezőt IDE KATTINTVA érheted el.

T-shirts.hu webshopon előre elkészített mintás pólók, pulcsik, bögrék is találhatóak?
Igen. Két lehetőség is van. Az egyik a T-shirts.hu webshop egyedi brandjei, illetve a grafikusaink által tervezett, készített mintás pólóink.

Milyen egyedi brandek találhatóak az oldalon?

Előadók, közszereplők, sőt még társadalmi szervezetek brandjei is megtalálhatóak a webshopban.

  • GWM shop (hamarosan)
    GWM 2013 végén robbant be a magyar köztudatba. Elsőként Curtis oldalán mutatkozott be ,azóta számos turnén, fellépésen, interjún és televízió szereplésen van túl. Rengeteg magyar elismert zenésszel, előadóval dolgozott már együtt. Bővebben itt.
  • Board Up
    Boardup Budapest 2012 telén indult el Magyarország és Európa egyetlen belvárosi snowboard, majd később 2013 nyarán wakeboard parkja. A helyszín Budapest közepén a Városligeti Műjégpálya területén és nyáron a Városligeti tó vízfelületén működött. A rendszer téli időszakban a műjégpálya hulladék jegét hasznosította, így a jégkása segítségével nem volt szükség hóágyúzásra, így könnyen és gyorsan lehetett jó minőségű pályát létrehozni. Bővebben itt.
  • Hulladékvadász
    Hulladékvadász brandjének a lelke az öko-tex alapanyag, ami szigorú gyártási szabványoknak megfelelően környezetbarát alapanyagokból készült termékcsalád. A Hulladékvadász csapata most egy újabb lehetőséget szeretne nyújtani azoknak, akiknek fontos a környezet, a környezetvédelem. Méghozzá azzal, hogy öko-tex alapanyagokból készülő branddel járulnak hozzá az öko-tex alapanyagok terjedéséhez. Bővebben itt.

Mit vegyek karácsonyra?

Reméljük webshopunk lehetőségei számodra többet megérnek majd mint egy misét 🙂 Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kíván a T-shirts.hu csapata!