20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás!

Ingyen póló - Teszteld a T-shirts.hu -t és nyerj!
Ingyen póló – Teszteld a T-shirts.hu -t és nyerj! (Update!)
2017-07-11
Urbex póló, trikó, bögre igazi kalandoroknak
Urbex póló, trikó, bögre igazi kalandoroknak
2017-08-10
Szülinapi ajándék tippek gyűjteménye a T-shirts.hu webshopjában

Szülinapi ajándék tippek gyűjteménye a T-shirts.hu webshopjában

Szülinapi ajándék tippek gyűjteményünkkel szeretnénk ötleteket adni szeretteid megajándékozására a T-shirts.hu webshopjából.

Milyen egy igazán jó születésnapi ajándék? Mindenki másra vágyik, de az biztos, hogy a kreatív, vicces és egyedi ajándékoknak örülni fog az ünnepelt. Ehhez biztosít lehetőségeket a T-shirts.hu webshopunk.

Nincs ötleted? Szeretnéd, ha a számtalan sablonos ajándék helyett olyat adhatna, amely biztosan telitalálat, és amelyet az ünnepelt sosem felejt majd el?

A webshopunk többféle ruhatermék és kiegészítő elkészítését vállalja köszönhetően a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunknak. Többek közt pólók, trikók, pulóverek női és férfi változatban egyaránt, mindezt kiváló minőségben és gyorsan tudjuk számodra elkészíteni.

Kattints a képre a tervező megnyitásához!

Kattints a képre a tervező megnyitásához!

Egyedi ajándékot tervezhetsz nálunk a T-shirts.hu terméktervezőjének a segítségével pofon egyszerűen, akár pár perc alatt elkészül a számodra legmegfelelőbb egyedi póló, trikó vagy pulóver terméked. Továbbá termékpalettánkban megtalálod a snapback sapkákat, illetve a baseball sapkákat is. Mindenki ízlése szerint tud válogatni szerteágazó kínálatunkból.

Az egyedi póló és kiegészítő tervezőnk segítségével varázslatos szülinapi pólóterveket hozhatsz létre nincsenek határai a képzeletnek.  Próbáld ki és mutasd meg ki vagy. Ötleteiddel  varázsold el az a szülinapost.

Ha esetleg nem lenne ötleted saját tervezésű ruha vagy kiegészítő termék tervezésére, akkor ajánljuk figyelmedbe a T-shirts.hu kínálatát pólómintákból, ajándéktárgyakból.

Állandó termékeink a közt szerepelnek az oldalon megtalálható

  • Brandek, amik folyamatosan bővülnek, egy adott szubkultúrára készülnek, aminek akár te is tagja lehetsz. Ide kattintva megtekintheted őket.
  • Saját tervezésű póló, pulcsi és trikó mintáink. Ide kattintva elérhetőek.
  • Páros párna és egyedi párnák, bögrék, amiket itt találsz meg.

Kiemelt ajánlatunk számodra

A születésnapi pólóminta kategóriát találjuk kézenfekvőnek ebbe az ajánlatba, amiben a grafikusaink által tervezett minták kapnak helyet (amiket ide kattintva találsz meg).

Ki ne örülne egy meglepetés pólónak születésnapján? Szinte mindenki. Élj a lehetőséggel és lepd meg barátodat, barátnődet, vagy éppen haverodat, de ne feledkezzél meg szüleidről se.

Szülinapi ajándék tippek gyűjteményünk reméljük elnyerte a tetszésedet.