Pólótervező segítségével TERVEZD MAGAD egyedi ruhádat

Pólótervező segítségével TERVEZD MAGAD egyedi ruhádat

A pólótervező segítségével tervezd meg magadnak egyedi ruháidat. Erre lehetőséget nyújt számodra a T-shirs.hu webshop tervezőjének megoldásai.
Most igazán egyedivé válhatsz a pólótervező használatával. Álmod meg és tervezd meg egyedi pólódat a pólótervezőnk segítségével.

Az alábbi kategóriákban: Férfi, Női, Gyermek, Sapka, Ajándéktárgy

Mégis hogyan?

Korlátlan szabadságot és kreativitást biztosítunk, a legmodernebb technológiákkal rendelkező pólótervezőnkkel megálmodhatod saját vagy ajándék pólódat, egyedi termékedet. Hamarosan több ezer mintánk közül válogatsz és akár saját feliratot is elláthatod pólódat. A pólótervező kezelőfelületét az alábbi képen látható. Szisztematikus felépítésének hála mindenki könnyen elboldogul rajta, de röviden ismertetnénk a pólótervező használatát.

Menüpontok:

  • Termék infó: a termékünk adatai, pontos leírása, anyagminőség, attribútumok.
  • Méretek: rendelkezésre álló méretek skálája XS -től egészen XXL-ig.
  • Válasz terméket: Kiválasztható milyen terméket szeretnénk tervezni magunk számára.
  • Minta hozzáadása: a grafikusaink által készített egyedi minták, grafikák sora.
  • Kép feltöltése: saját képek feltöltése asztali gépről, illetve facebookról. Továbbá lehetőség van tárolni fiókodban a képeket.
  • Név és szám: ezzel a lehetőséggel egyedi mezt kreálhatsz magadnak.
  • Terveim: ebben a menüpontban korábbi konstrukcióidat mentheted el.
  • QRcode: létrehozhatod a termék QRcode-ját.

A pólótervező tájékoztató jellegű leírása elegendő információt tartalmazott ahhoz, hogy megtervezd egyedi ruhaneműdet, kiegészítődet.

További fontos tudnivalók

Ruha kínálatunk
A széles termékpalettával rendelkezünk, többek közt: trikó, póló, pulcsi, sapkák, snapek, ing, zokni, kabát, bögre.

Minőség
Partnereinken keresztül a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagokból dolgozunk számodra is megfelelő ár/érték arányban. Alapanyagainkra se lehet panasz hiszen a Fruit of the loom, Gildan, B&C minősége garancia a kívánt termékre. Magas minőség. 100% pamut. Többféle technológiával készíthető pólók. Például direkt print, flex, flokk, szublimálás, hímzés. Természetesen technológiai eltérések miatt az ár is különbözik.

Átvétel
Az általad megrendelt termékedet személyesen a Lovag utca 10-ben, illetve postai utánvétellel veheted át három munkanapon belül. De ez függ a mennyiségtől és a kívánt termékek bonyolultságától.


Tudtad-e?
A mai értelemben vett póló története valójában az első világháborúban kezdődött, amikor az amerikai katonák számára szükségessé vált a meleg európai nyári időszakra olyan alsóing készítése, amely kevésbé meleg, mint a korábban az amerikai hadseregben rendszeresített hosszú ujjú gyapjúing. Ekkor vezették be – a francia hadseregnél látott mintára – a könnyű, egyszerű szabású, rövid ujjú pamutinget, amit Amerikában az 1920-as években is már T-shirt néven emlegettek. A második világháborúban a szárazföldi csapatoknál és a tengerészetnél is ez volt a rendszeresített alsóing. Forrás: wikipedia.